Ένα ενδιαφέρον τεστ, για να δεις αν σου ταιριάζουν τα μακριά ή τα κοντά μαλλιά!!!


Κοντά ή μακριά; Όλες οι γυναίκες που τους αρέσουν οι αλλαγές έχουν αυτή την απορία. Ακόμα και όταν τολμούν κάθε αλλαγή, ποτέ δεν είναι σίγουρες πως τους ταιριάζει απόλυτα. Τώρα, όμως, μπορούν να μάθουν μόνες τους ποιο μάκρος τους ταιριάζει περισσότερο.

Τη λύση έδωσε ο Giles Robinson, senior stylish της εταιρείας John Frieda, που υποστηρίζει ότι όλα έχουν να κάνουν με τις γωνίες του προσώπου μας. Το μόνο που χρειάζεται, λοιπόν, σύμφωνα με τον Robinson είναι να μετρήσουμε το τέλος του προσώπου μας, δηλαδή το πηγούνι μας.

Και αν σας φαίνεται περίεργο αυτό ή δύσκολο, δεν είναι. Χρειάζεστε μόνο έναν χάρακα και ένα μολύβι ή όποιο άλλο αντικείμενο είναι μακρύ, ίσιο και σταθερό. Τι πρέπει να κάνετε;

Πηγαίνετε μπροστά στον καθρέπτη σας και τοποθετήστε τον χάρακα κάτω ακριβώς από το αυτί σας, κάθετα. Στην συνέχεια, πάρτε το μολύβι και τοποθετήστε το οριζόντια στο σημείο όπου τελειώνει το πηγούνι σας. Προσέξτε πρέπει να είναι με τέτοιο τρόπο, ώστε το μολύβι να φτάνει τον χάρακα.

Σημαδέψτε το σημείο όπου το μολύβι συναντά τον χάρακα. Και τελειώσατε. Τόσο απλό. Τι σημαίνει το σημείο που βρήκατε; Δύο είναι τα τινά:

  •     Αν ο αριθμός που βρήκατε είναι μικρότερος από 5,7 εκατοστά, τότε σας ταιριάζουν περισσότερο τα κοντά μαλλιά.
  •     Αν ο αριθμός είναι μεγαλύτερος από 5,7 εκατοστά τότε καλύτερα είναι να διατηρείτε τα μαλλιά σας μακριά.

Αν δεν καταλάβατε ακριβώς πώς πρέπει να το κάνετε, δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

πηγή


Gallery


Σχολίασέ το!

Χρονολογική σειρά αναρτήσεων